Scroll to top

JSA Tax Consultancy

VAT Manager | Amsterdam/Rotterdam

Positie

De kandidaat zal in belangrijke mate bijdragen aan de invulling van de werkzaamheden en de groei van JSB.  In die rol zal de kandidaat de JSB-praktijk uitbouwen (ondernemerschap) en zelfstandig de portfolio-bedrijven bijstaan ten aanzien van de indirecte belastingen. Gelet op de variëteit van de activiteiten van de portfoliobedrijven hangt hier een breed scala aan interessante btw-problematiek mee samen (van zorg en onderwijs tot internationale handelshuizen en fabricage). Kandidaat adviseert portfolio bedrijven ten aanzien van indirecte belastingen, draagt zorg dat portfolio bedrijven aantoonbaar handelen in lijn met wet- en regelgeving en ontwikkelt producten (instructies, sjablonen, steekproeven, controls) die daartoe bijdragen. De kandidaat zal daarnaast meelopen in de JSA-praktijk in de uitvoering van btw due diligence projecten. De kandidaat zal de werkzaamheden zelfstandig uitvoeren maar zal hierbij terzijde worden gestaan door onze ervaren btw-specialist.

 

Profiel

 • WO-achtergrond
 • Fiscalist met 4-8 jaar btw-ervaring bij Big 4 kantoor of aantoonbare relevante ervaring bij ander kantoor
 • Due diligence ervaring is een pre maar geen must
 • Zelfstandig
 • Ondernemend

Wat krijg je

 • Informele werksfeer
 • Mogelijkheid tot hybride werken
 • Grote mate van zelfstandigheid en vrijheid
 • Mogelijkheid tot het verder vorm geven van JSB
 • Direct klantencontact
 • Marktconforme beloning plus bonus
 • Doorgroei naar partnerschap JSB mogelijk

Werkgever

JSA behoort in Nederland tot de marktleiders op het gebied van de fiscale begeleiding van fusies en overnames. Wij helpen bij zo’n 200-250 nationale en internationale M&A transacties per jaar. JSA mag een groot deel van de Nederlandse private equity fondsen en family offices tot haar cliënten rekenen. Daarnaast werken wij voor verschillende internationale private equity funds en (beursgenoteerde) bedrijven/strategen. JSA is een volledig onafhankelijke M&A boutique tax firm en kunnen door hun focus en ervaring heldere en concrete adviezen geven, in het bijzonder met betrekking tot: due diligence trajecten (buy & sell side), koopovereenkomsten en overige transactiedocumentatie en fiscale structurering; waaronder begrepen managementparticipaties.

Rowdy Schouten en Oscar Janssen hebben JSA in 2004 opgericht. Inmiddels is de bezetting gegroeid naar 10 man. Nog steeds zijn zij het enige volledig en uitsluitend op transacties gerichte fiscale advieskantoor van Nederland. Dit wordt ook door de M&A markt erkend; sinds 2011 heeft JSA jaarlijks onafgebroken de ‘Best M&A Tax Advisor’ Award gewonnen. De partners hebben elk 10- 20 jaar ervaring in de fiscale M&A praktijk, opgedaan bij onder meer de Big-4, beursgenoteerde multinationals en de internationale advocatuur. Bij JSA zijn de lijnen kort: who you see is who you get. JSA werkt vanuit kantoor Amsterdam en Rotterdam en kent een informele sfeer.

Begin 2023 heeft JSA haar dochter JSB opgericht. Doel van JSB is om de ‘trusted tax adviser’ van door private equity gehouden portfoliobedrijven te worden. Waar de werkzaamheden van JSA eindigen, starten de werkzaamheden van JSB; te beginnen met het opvolgen van tijdens een fiscaal due diligence opgekomen post deal actiepunten (100 dagen plan). De portfolio bedrijven variëren in omvang en aard van activiteiten.

Solliciteer naar deze vacature!

Contact

Ben je geïnteresseerd in deze vacature, vind je het leuk om je de relaties van JSA langdurig te binden en wil je meer weten over deze ondernemende en uitdagende rol, neem dan contact op met Rogier Ploeger.

Contact:

Rogier Ploeger

+31 (0)6 1884 1557

rogier.ploeger@theresource.nl

Deel deze vacature