Scroll to top

Tax Recruitment

Ben je op zoek naar een goede fiscalist?

The Resource richt zich uitsluitend op fiscale vacatures, zowel in het bedrijfsleven als bij advieskantoren. Al onze partners en medewerkers hebben een achtergrond in de fiscaliteit. We vinden het belangrijk om goed op de hoogte te zijn van de inhoud van de fiscale functie en van de specifieke cultuur bij jouw organisatie. Zo helpen we je om snel en efficiënt de best passende fiscalist te vinden.

Tax Recruitment

Werkwijze

Ons werving- en selectieproces bestaat uit verschillende fasen, maar elke procedure is uniek en kent zijn eigen dynamiek en aandachtspunten. In overleg met jou stellen we een procedure samen die bij jouw organisatie past.

In de praktijk bestaat onze aanpak vaak uit de volgende fasen:

1. Introductie en profiel

De eerste stap is een kennismakingsgesprek. Hierin bespreken we de functie, de ideale kandidaat, de organisatie en de bedrijfscultuur. We denken mee bij het bepalen van het salarisniveau en geven een realistische inschatting over de slagingskansen in de markt. Ook adviseren we over de inzet van marketingmiddelen en social media.

2. Werving & Selectie

Op basis van het profiel en het kennismakingsgesprek maken wij een (voor-)selectie van de best passende kandidaten. We maken gebruik van ons uitgebreide netwerk, onze website, advertenties in vakliteratuur en social media.

3. Presentatie van kandidaten

Binnen 2-3 weken presenteren we de eerste selectie van kandidaten. Deze kandidaten hebben we altijd persoonlijk gesproken. We sturen je de originele cv’s en een korte beschrijving met een salarisindicatie. Samen met jou nemen we de shortlist door en bespreken we wie er wordt uitgenodigd voor een eerste interview op locatie.

4. Management van de procedure

Tijdens de hele procedure blijven we actief betrokken. We kunnen je adviseren bij de te maken beslissingen, inclusief het salarisaanbod. Ons doel is dat jouw organisatie en de kandidaat voor langere termijn succesvol samenwerken.

5. Voorwaarden

Voor onze dienstverlening rekenen we een fee op basis van ‘no solution, no pay’. Over het algemeen werken we op basis van exclusiviteit voor een korte periode. Zo worden kandidaten benaderd via één kanaal en op een serieuze en accurate manier geïnformeerd over de positie en procedure.

We streven naar een langdurige relatie, met zowel jou als met onze kandidaten. Wil je meer weten over onze fee en de garantieregeling? We vertellen je graag meer.

Heb je vragen over onze dienstverlening of ben je op zoek naar een goede fiscalist neem dan contact met ons op.

Rogier Ploeger

+31 (0)6 1884 1557

Stuur een mail

Patrick Asscher

+31 (0)6 5380 9235

Stuur een mail

Lees meer over onze diensten op projectmatige basis