Scroll to top

Carrière advies

De volgende stap in jouw carrière?
We denken met je mee!

The Resource bemiddelt al ruim 20 jaren exclusief op de fiscale arbeidsmarkt. Ieder van ons heeft een fiscale opleiding en werkervaring. We weten waar we over praten en sparren graag met je over de kansen en de valkuilen. Welke stappen kun je zetten om jouw ambities waar te maken?

Persoonlijk interview over je ambities en mogelijkheden

In een persoonlijk en vertrouwelijk gesprek nemen we je ambities en de mogelijkheden door. We bespreken je salariswensen en vertellen je eerlijk of dat reëel is in de arbeidsmarkt. We kijken naar de actieve vacatures en houden je op de hoogte van nieuwe vacatures en de arbeidsmarkt.

Nog niet actief op zoek? In een discreet, oriënterend gesprek bespreken we wat een goede volgende stap zou kunnen zijn en wanneer je deze het best kan zetten. We adviseren dan zelfs weleens dat het beter is om nog even bij je huidige werkgever te blijven.

Vertrouwelijk en discreet

Vertrouwelijkheid en discretie staat bij ons voorop. We stellen je alleen voor bij een klant als je daar expliciet goedkeuring voor hebt gegeven. Tijdens een procedure begeleiden we je intensief. We bespreken uitgebreid de positie, het bedrijf, de positie van de fiscale afdeling in het bedrijf en het bestaande team. Zo ben je beter en objectiever voorbereid op een gesprek.

Na een succesvolle plaatsing betaalt de werkgever onze fee, voor jou als kandidaat is onze bemiddeling kosteloos. Wij denken echter mee met zowel werkgevers als kandidaten. Het gaat er ons uiteindelijk om dat beide partijen tevreden zijn met de plaatsing.

Onze werkwijze in stappen:

Je meldt je aan met je cv en we plannen een kennismakingsgesprek in. Bij voorkeur bij ons op kantoor, maar een eerste kennismaking via videocall kan ook.

We bespreken jouw ervaring en wensen, de huidige arbeidsmarkt en je positionering op deze arbeidsmarkt. Ook bekijken we je salariswensen en vertellen je eerlijk of dat reëel is in de huidige arbeidsmarkt.

Na het gesprek houden we je op de hoogte van nieuwe interessante vacatures. We stellen je nooit ergens voor zonder jouw expliciete toestemming. Ben je enthousiast over een vacature? Na jouw goedkeuring introduceren we je bij de klant met je cv en een korte beschrijving.

Voor je op gesprek gaat bespreken we nog een keer de functie, het bedrijf, de fiscale afdeling en je gesprekspartners. Zo ga je goed voorbereid het gesprek in.

Na het gesprek horen we hoe jij dit hebt ervaren en koppelen we zo snel mogelijk de feedback van de werkgever aan je terug.

We helpen je bij de salarisonderhandelingen met je toekomstige werkgever.

Je treedt in dienst bij de werkgever van je keuze. We houden contact met je, zodat we weten hoe het je bevalt.

Carrière advies op maat.

Ben je fiscalist en wil je een stap maken in jouw carrière.
Of wil je oriënterend een kennismakingsgesprek? Neem contact met ons op.

Rogier Ploeger

+31 (0)6 1884 1557

Stuur een mail 

Patrick Asscher

+31 (0)6 5380 9235

Stuur een mail