Scroll to top

Transfer Pricing

Zoekt u ondersteuning in transfer pricing? Bij The Resource vindt u interim transfer pricing professionals met een uitgebreid trackrecord in verschillende posities binnen het bedrijfsleven en de consultancy. U kunt hen inzetten als tijdelijke vervanging, als ondersteuning van uw transfer pricing team, of bij het initiëren van nieuwe transfer pricing projecten.

Transfer Pricing

Specialismen

01

Interim transfer pricing professionals

Onze interim professionals zijn breed inzetbaar in het speelveld van tax en transfer pricing. Denk aan het up-to-date houden van uw transfer pricing documentatie, het beoordelen van bestaand transfer pricing beleid, of bijvoorbeeld het ondersteunen bij transfer pricing audits. Ook hebben zij ervaring met operationele transfer pricing en transfer pricing automatisering.

02

Transfer pricing automatisering

Onze interim transfer pricing professionals werken met een reeks van software oplossingen voor het implementeren van transfer pricing beleid en het opstellen van transfer pricing documentatie. Ze kunnen ook ondersteunen in de keuze van de software die past binnen uw bedrijf. Werken met de juiste software kan het uitvoeren van transfer pricing beleid en opstellen van transfer pricing documentatie stroomlijnen en vereenvoudigen. Dat zorgt voor meer consistentie, minder fouten en uiteindelijk een betere compliance.

03

Operationele transfer pricing

Onze interim transfer pricing professionals ondersteunen u in het implementeren van het transfer pricing beleid, monitoren van transfer pricing uitkomsten, en het correct weergeven van transfer pricing in uw administratie. Zij analyseren uw transfer pricing beleid en verzamelen en verwerken de benodigde data. In samenwerking met onder andere uw financiële en juridische afdelingen richten zij processen in.

04

Transfer pricing documentatie

Onze interim transfer pricing professionals kunnen u ondersteunen bij het opstellen en updaten van de transfer pricing master file en local files. Zij helpen bij het intern uitvoeren of het intern brengen van dit proces en werken desgewenst samen met uw bestaande adviseurs. Waar gevraagd doen zij voorstellen tot procesverbetering voor het jaarlijks verzamelen van de benodigde data en het opstellen van de documentatie.

Wil je meer weten over de diensten die wij aanbieden op gebied van Transfer Pricing? Neem contact met ons op.

Rogier Ploeger

+31 (0)6 1884 1557

Stuur een mail

Gerben Weistra

+31 (0) 6 47932 316

Stuur een mail