Scroll to top

Tax Technology 

Een belangrijk, maar tijdrovend onderdeel van Tax Reporting is het verzamelen van gegevens. Als dit grotendeels handmatig plaatsvindt, bestaat er een grotere kans op fouten. Hoe kan automatisering helpen om het proces rondom Tax Reporting te verbeteren?

Onze ervaren specialisten ondersteunen je met:

  • Keuze voor de juiste software
  • Begeleiding tijdens de implementatie
  • Training van het team
  • Bouwen van tax modellen en -rapporten
  • Automatisering van tax reporting processen
  • The Resource Tax Reporting Tool

Tax Technology 

Werkwijze

Brug tussen tax, finance en IT

Het automatiseren van de tax processen begint bij de keuze van een systeem dat past bij de behoefte van jouw organisatie, nu en in de toekomst. Onze specialisten vormen daarbij een brug tussen tax, finance en IT. Na de keuze gidsen wij je door het proces van de implementatie. Zo weet je zeker dat jouw specifieke wensen goed vertaald worden in de uiteindelijke oplossing. Als het systeem operationeel is, komt er doorgaans een grote gegevensstroom op gang. Om deze effectief te kunnen beheersen, trainen en ondersteunen wij jullie mensen.

Kies de juiste Tax Reportingsoftware

De markt voor Tax Reportingsoftware is sterk in opkomst. Er zijn steeds meer mogelijkheden om het tax proces te automatiseren: inbouw in bestaande EPM-systemen, spreadsheetoplossingen of afzonderlijke tax software. Denk hierbij ook aan robotisering en het toepassen van kunstmatige intelligentie. Wij hebben ervaring met de meeste reporting en tax oplossingen, zoals Anaplan, CCH Tagetik, Excel, HFM, Longview, Onesource, SAP en Vena.

The Resource Tax Reporting Tool

The Resource heeft een eigen spreadsheet-model ontwikkeld; The Resource Tax Reporting Tool. Dit meermaals bewezen spreadsheetmodel kun je inzetten als lichtere oplossing of als blauwdruk voor een implementatie in de bestaande EPM-omgeving. Het model draait zowel op Microsoft Excel als op Google Sheets en OpenOffice. Ook kun je hiermee je Tax Reporting consolideren.

Een gedegen aanpak

Onze ervaren Tax Reportingspecialisten spreken de taal van Finance, Tax en IT en helpen jouw organisatie graag verder in de wereld van tax reporting. Zij zijn vaktechnisch sterk onderlegd, pragmatisch en kennen de diverse boekhoud- en rapportageoplossingen. Hierdoor kunnen zij snel tot de kern komen en de tax processen in de organisatie effectief automatiseren.

Meer weten?

Wil je meer informatie over de automatisering van tax processen? Neem contact op met Roelf Kloen, Patrick van Gerven of Peter van Tiggele.

Roelf Kloen

+31 (0)6 5461 6550

Stuur een mail

Patrick van Gerven

+31 (0)6 4878 0985

 Stuur een mail

Peter van Tiggele

+31 (0) 652 396 535

Stuur een mail

Patrick Asscher

+31 (0)6 5380 9235

Stuur een mail