Scroll to top

Bedrijfsfiscalist-voor-1-dag

Bedrijfsfiscalist-voor-1-dag

Fiscale problematiek, elk bedrijf heeft er mee te maken. Maar hoe los je dit efficiënt en kosteneffectief op? In de praktijk zien we dat veel bedrijven regelmatig fiscale vragen tegenkomen, maar géén eigen bedrijfsfiscalist hebben die intern de fiscale zaken oplost.

Deze bedrijven steunen daarom zwaar op externe adviseurs, wat vaak een forse kostenpost met zich meebrengt. Een fulltime eigen bedrijfsfiscalist is veelal niet nodig, maar toch is er behoefte aan iemand die de fiscale vraagstukken binnen jouw organisatie gericht oppakt en pragmatisch oplost.

Flexibel inzetbare bedrijfsfiscalist

Onze in-house Tax Managers/ Tax Directors vullen jouw interne fiscale functie op een flexibele basis in, bijvoorbeeld voor 1 dag per week. Deze ervaren bedrijfsfiscalist richt zich op de implementatie van fiscaliteit in jouw organisatie en vormt een sparringpartner voor de financieel directeur of CFO. Tegelijkertijd stuurt deze specialist de externe adviseurs aan, bewaakt hij het budget en stroomlijnt hij het fiscale proces.

Onze mensen zijn ervaren en praktisch ingestelde bedrijfsfiscalisten die jouw bedrijf ontzorgen op fiscaal gebied. De ondersteuning gebeurt door een vaste specialist met een brede fiscale kennis, die binnen een korte periode je bedrijf goed kent en daarom snel functioneert. Zo heeft jouw organisatie continu de beschikking over de juiste kennis en ervaring.

De voordelen van een bedrijfsfiscalist-voor-1-dag op een rijtje

Met deze dienst helpen we je om de fiscale vraagstukken binnen je organisatie consistent, grondig en efficiënt op te lossen.

  • Borging en centralisatie van de fiscale functie binnen jouw bedrijf.
  • Beschikking over volwaardige fiscale expertise.
  • Door de continuïteit wordt waardevolle kennis van jouw bedrijfsprocessen opgebouwd.
  • Besparing op externe advieskosten.
  • Flexibiliteit qua inzet en locatie van werkzaamheden.
  • Delen van kennis en ‘best practices’ binnen het bedrijf.
  • De bedrijfsfiscalist-voor-1-dag kan klankborden met andere bedrijfsfiscalisten
    van The Resource op alle fiscale gebieden.

Wil je meer informatie over het concept van Bedrijfsfiscalist-voor-1-dag? We vertellen je graag de mogelijkheden voor jouw organisatie. Neem contact op met Gerard Plomp of Klaas Riedhorst.

Patrick Asscher

+31 (0)6 5380 9235

Stuur een mail