Scroll to top

Senior Tax Manager

Nichekantoor | Amsterdam

Functie

Ter uitbreiding van het fiscale team zijn we op zoek naar een Senior Belastingadviseur voor deze internationale praktijk. Als Senior Belastingadviseur bedien je diverse klanten en werk je nauw samen met alle fiscalisten van het kantoor. Hij/zij wordt verantwoordelijk voor zijn eigen klanten en is in staat projecten zelfstandig af te ronden.  Meer specifiek bestaan je werkzaamheden uit:

  • Je adviseert internationale cliënten over o.a. internationale tax planning, (her)structureringen, acquisities, dividendbelasting, fusies etc.;
  • Tevens pak je alle voorkomende fiscale werkzaamheden op en bedien je de klant daar waar mogelijk.
  • Je reviewed complexe aangiften vennootschapsbelasting;
  • Je ondersteunt de partners bij de ontwikkeling en uitbouw van de fiscale praktijk;
  • Je hebt contact met de Belastingdienst en de diverse cliënten in binnen- en buitenland;
  • Je neemt deel aan de interne vergaderingen.

Reizen kan deel uitmaken van de functie. Tevens is er een mogelijkheid tot doorgroei naar partner bij gebleken geschiktheid.

Kandidaat

De ideale kandidaat heeft een afgeronde fiscale masteropleiding en minimaal 8 jaren relevante werkervaring. Je hebt een focus op de vennootschapsbelasting, kennis van de andere belastingen is een pre. Je bent ambitieus, vaktechnisch- en analytisch sterk en neemt graag initiatief. Tevens beschik je over doorzettingsvermogen, ben je flexibel en heb je uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden. Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal is een vereiste.

Werkgever

Onze opdrachtgever is een ambitieus, snelgroeiend internationaal advieskantoor (nichekantoor) gevestigd in Amsterdam. Zij adviseren internationale cliënten op fiscaal terrein op het hoogste niveau tegen een concurrerend tarief.

Het team bestaat uit 40 professionals waarvan 20 fiscalisten, de fiscalisten hebben veelal jarenlange ervaring opgedaan bij de grotere belastingadvieskantoren. De cultuur is er een van duidelijke en open communicatielijnen richting de klant met veel direct klantencontact waarbij zij innovatieve en oplossingsgericht maatwerk leveren. Indien nodig maken zij gebruik van hun wereldwijde netwerk van gekwalificeerde partners om hun klant op de beste manier als mogelijk te kunnen bedienen.

Reageer op deze baan

Spreekt deze fiscale vacature je aan en wil je graag werken in een kleiner - maar professioneel kantoor neem dan contact op met Rogier Ploeger

Contact:

Rogier Ploeger

+31 (0)6 1884 1557

 rogier.ploeger@theresource.nl

Deel deze vacature