Scroll to top

(Senior) Manager International Tax

EY | Amsterdam & Rotterdam

Functie

Als (senior) manager in de internationale praktijk adviseer je multinationals over belangrijke internationale fiscale aspecten. Je bent actief op het gebied van de vennootschapsbelastingen en de toepassing van belastingverdragen en Europese regelgeving. Daarbij gaat het bijvoorbeeld om het vinden van de best passende fiscale structuur, het begeleiden van de post implementatie, restructuring of om het fiscaal optimaliseren van de supply chain. Je begeleidt de multinationals op internationaal niveau in nauwe samenwerking met collega’s binnen het netwerk van global tax desks. Daarnaast begeleid je minder ervaren collega’s. Optimale prestaties, dát is waar je samen met het team voor gaat.

Binnen EY heerst een informele en collegiale werksfeer waar veel ruimte is voor persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling: opleiding, ervaring en persoonlijke groei. Daarbij horen ook de internationale mogelijkheden op de Internationale Tax Desks in New York en Londen.

Kandidaat

De ideale kandidaat beschikt over een afgeronde Master Fiscaal Recht of Fiscale Economie en een afgeronde NOB opleiding. Je hebt minimaal 5 jaren ervaring in de internationale fiscale adviespraktijk. Je bent analytisch sterk, inventief en ambitieus. Je weet te overtuigen en ziet het afleveren van kwalitatief hoogwaardig werk als een permanente uitdaging. Verder beschik je over uitstekende communicatieve- en sociale vaardigheden. Vloeiend in de Nederlandse als Engelse taal, zowel in woord als in geschrift.

Werkgever

EY is wereldwijd toonaangevend in assurance, tax, transactions en advisory services. Met de diensten die zij bieden, dragen ze bij aan het versterken van het vertrouwen in de kapitaalmarkten en economieën overal ter wereld. Zij vormen een team van gepassioneerde en gespecialiseerde professionals. Daarmee spelen ze een cruciale rol bij het creëren van een beter werkende wereld voor hun mensen, hun cliënten en de maatschappij.

Daarom doet EY er alles aan om talenten te werven en te ontwikkelen. Zij willen dat voor iedereen, onafhankelijk van de tijd die je bij hun werkt, je ervaring bij EY van grote waarde blijft voor de rest van je leven. Duurzame ontwikkeling dus. En natuurlijk kunnen zij alleen uitzonderlijke dienstverlening aan cliënten waarmaken met de inzet van de beste mensen.

Voor de Internationale praktijk (ITS) van EY zijn wij op zoek naar een (Senior) Tax Manager.

Website: www.ey.com

Reageer op deze baan

Ben jij ambitieus en op zoek naar een fiscale carrière in een internationale setting, misschien is deze functie misschien iets voor jou? Neem dan contact op met Rogier Ploeger.

Contact:

Rogier Ploeger

+31 (0)6 1884 1557

 rogier.ploeger@theresource.nl

Deel deze vacature