Scroll to top

Marc Bunt

Marc Bunt heeft meer dan 15 jaar ervaring in de internationale BTW en meer dan 20 jaar ervaring in de fiscaliteit. Marc begon zijn carrière bij Deloitte als fiscale generalist. Enige jaren later maakte hij de overstap naar het bedrijfsleven als in-house BTW manager bij Flowserve. In deze functie ontwikkelde Marc zich als senior in-house BTW manager en ontwikkelde hij zich sterk in BTW automation & technology.  In 2012 werd Marc bij een niche kantoor Director in hun VAT Automation praktijk. Hier werkte hij als interim VAT specialist op grote VAT determination engine implementatie projecten. O.a. Vertex O-Series in combinatie met SAP, Sabrix (Thomson Reuters Onesource) en Oracle R12. Daarnaast heeft hij veel ervaring met het opzetten en implementeren van BTW rapportage tools voor de BTW rapportage in 40+ landen. 

In 2017 is hij zelfstandig interim BTW specialist geworden en doet hij BTW projecten veelal met BTW automation als een belangrijk onderdeel daarin. Na enkele succesvol afgeronde projecten is Marc in 2021 partner geworden bij The Resource. 

+31 (6) 1542 6509 

marc.bunt@theresource.nl

Specialismes:

Marc is gespecialiseerd in BTW technologie met als primaire interesse het verbeteren van de totale BTW keten (systeeminrichting en software tools, processen en mensen). Maar ook BTW software implementaties (engines en reporting), robotics en algemeen BTW management behoren tot zijn expertises.

Btw software implementaties (engines en reporting)

Btw management

Btw implementatie in ERP systemen zoals SAP en Oracle

Robotics en data processing (Uipath en Alteryx)