Scroll to top

BTW Adviseur

Advocatenkantoor | Rotterdam

Functie

Als Fiscaal Adviseur voor de indirect tax praktijk werk je op een heel diverse cliëntenportefeuille. Vanaf het eerste moment krijg je verantwoordelijkheid over jouw dossiers en onderhoud je het contact met de cliënt. Vanuit kantoor word je ondersteund in jouw ontwikkeling in de vorm van vaktechnische trainingen en directe coaching. Verder bestaan je werkzaamheden onder meer uit:

  • Het verzorgen van geïntegreerde fiscale adviezen voor de (internationale) cliënten;
  • Je adviseert de cliënt over uiteenlopende BTW vraagstukken;
  • Uitvoeren van due dilligence onderzoeken en begeleiden van boekenonderzoeken;
  • Het infomeren van collega’s uit andere praktijkgroepen over ontwikkelingen op het gebied van indirecte belastingen;
  • Het verzorgen van (in-house) trainingen op het gebied van de BTW.
  • Schrijven van verzoek- en bezwaarschriften aan de Belastingdienst.

Naast deze werkzaamheden is er voldoende ruimte om je verder te ontwikkelen door het volgen van verschillende interne opleidingen en cursussen eventueel aangevuld met externe opleidingen op het gebied van indirecte belastingen. Zelfontplooiing wordt binnen deze organisatie erg belangrijk gevonden en ambitieuze doelstellingen worden aangemoedigd.

Kandidaat

De ideale kandidaat beschikt over minimaal een afgeronde universitaire fiscale opleiding en circa 3-5 jaren relevante werkervaring opgedaan in de indirecte belastingadviespraktijk bij een big-4 of vergelijkbare organisatie. Je beschikt over uitstekende spreek-en schrijfvaardigheden in het Nederlands en Engels. Qua persoonlijkheid herken je jezelf in het volgende profiel; Je bent proactief, ondernemend, communicatief en analytisch sterk en beschikt over een uitstekend cijfermatig inzicht, resultaatgericht, bent kwaliteit- en cliëntgericht, consciëntieus en een teamspeler, ambitieus. Zelfstandig met een positieve werkhouding. Graag wil je excelleren in het fiscale vak en je daarin verder ontwikkelen.

Werkgever

Onze opdrachtgever is een onafhankelijke aanbieder van juridische diensten waar advocaten, fiscalisten en notarissen samenwerken. Zowel grote en middelgrote, nationaal en internationaal opererende ondernemingen alsmede particulieren worden op fiscaal en juridisch gebied bedient. Voor de vestiging in Rotterdam zoeken wij een Fiscaal Adviseur voor de indirect tax praktijk.

De fiscalisten, advocaten en notarissen van de organisatie werken nauw samen in teams waarin verschillende disciplines worden gecombineerd. Veel tijd wordt besteed aan het delen van kennis. De cultuur kenmerkt zich door een sterkgevoel voor ondernemerschap, hoge graad van dienstverlening en onderlinge betrokkenheid. De kwaliteitsgerichtheid en korte lijnen zijn de basis voor een inspirerende cultuur.

Reageer op deze baan

Spreekt deze functie je aan, neem dan contact op met Rogier Ploeger

Contact:

Rogier Ploeger

+31 (0)6 1884 1557

 rogier.ploeger@theresource.nl

Deel deze vacature