Scroll to top
© The Resource
Share

Houthoff

Transfer Pricing Specialist | Amsterdam

Fiscale praktijk

Houthoff heeft een uniek brede fiscale praktijk. Zij adviseren eigen cliënten en werken tevens intensief samen met andere praktijkgroepen binnen Houthoff. Zij staan cliënten bij in alle voorkomende belastingzaken. Van fiscale begeleiding van high-end M&A, vennootschapsrechtelijke en financiële transacties tot transfer pricing en procesvoering in (inter)nationale belastinggeschillen. Als een van de weinige belastingteams procederen zij zowel bij civiele- als belastingrechters. Houthoff heeft een leidende positie in de markt verworven op het gebied van internationale herstructurering, M&A, vastgoed, finance en investment management.

Transfer Pricing (TP) heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een van de belangrijkste fiscale kwesties waarover Houthoff adviseert. De transferpricing-adviseurs houden zich voornamelijk bezig met high end TP advies. In mindere mate ben je betrokken bij implementatie en documentatie van transferpricing-beleid. Met veel plezier en enthousiasme werken zij samen aan de uitbreiding van onze dynamische tax en Transfer Pricing praktijk.

Kandidaat

Je hebt aantoonbare affiniteit en ervaring op het gebied van transfer pricing. Houthoff is op zoek naar medewerker met ongeveer 4-6 jaar ervaring in de Transfer Pricing Praktijk. Je bent een ‘fijnslijper’ met een uitstekend begrip van verschillende bedrijfsmodellen en economische beginselen, hebt een brede kennis van het internationale belastingrecht en hebt een sterk analytisch vermogen. Je bent tevens oplossingsgericht en hebt ervaring met het werken aan complexe multidisciplinaire projecten in een team van advocaten en/of fiscalisten. Bovendien beschik je over uitstekende people skills en heb je de ambitie om op te leiden en te begeleiden. Je bent vloeiend in het Nederlands en Engels.

Vind je het leuk naast Transfer Pricing ook andere zaken op te pakken, bijvoorbeeld algemeen internationaal CIT advies of meedraaien bij een M&A-deal dan zijn er verschillende mogelijkheden je hierbij te accommoderen.

Werkgever

Met 300 advocaten, notarissen en belastingadviseurs, is Houthoff één van de grootste Nederlandse advocatenkantoren. Zij zijn onafhankelijk en hebben vestigingen in Amsterdam, Rotterdam, Londen en New York en representatives in Azië en Houston. Tot hun cliënten behoren beursgenoteerde bedrijven, grote (financiële) instellingen, private equity huizen en overheden, die stuk voor stuk hoge eisen stellen en inventieve oplossingen wensen.

Solliciteer naar deze vacature!

Contact

Wil je meer weten over de praktijk en de mensen met wie je samenwerkt, neem dan contact op met Rogier Ploeger.

Contact:

Rogier Ploeger

+31 (0)6 1884 1557

rogier.ploeger@theresource.nl

Deel deze vacature