Scroll to top

Young Capital

Tax Manager | Hoofddorp

Functie

Op het hoofdkantoor in Hoofddorp is de functie vacant gekomen voor een Tax Manager die rapporteert aan de Tax Director. Als Tax Manager ben je het aanspreekpunt voor de organisatie op het gebied van loonheffingen en strategische kostprijsbepaling (waar tax in brede zin een heel belangrijke rol in speelt).  Daarnaast adviseer je ook op het gebied van de (internationale) vennootschapsbelasting, sociale zekerheid, BTW en Transfer Pricing. Een brede allround fiscale positie, waar je al doende in kan groeien, waar je zeer actief meedenkt met de business en (nieuwe) wetgeving naar de praktijk en business vertaalt. Verder kijk je continu of je de tax processen logischer en efficiënter kunt inrichten.

De belangrijkste verantwoordelijkheden op een rijtje:

  • Adviseren van de organisatie op het gebied van de (inter)nationale loonheffingen en sociale zekerheid. Dit betekent strategisch nadenken over verbeteringen en kansen maar ook meekijken met payroll over hoe een en ander geïmplementeerd wordt;
  • Proactief signaleren van tax risico’s en kansen;
  • Creëren van tax awareness en delen van (tax) kennis binnen de organisatie;
  • Continue streven naar verbeteren en monitoren van het Tax & Risk Control Framework;
  • Begeleiden van wettelijke en niet-wettelijke audits. Zorgdragen voor een goede verstandhouding met de verschillende belasting autoriteiten;
  • Jaarlijks support bieden bij het vaststellen van pricing voor de klanten van Young Capital, zowel nationaal als internationaal;
  • Strategische advisering bij tenders en Europese aanbestedingen op het vlak van rendement en pricing (tax is daarin een belangrijke factor);
  • Ontwikkelen van prijsmodellen op basis van de analyses op klanten, uitzendkrachten en vestigingen.

 

Kandidaat

De ideale kandidaat heeft een opleiding Fiscaal Recht of Fiscale Economie afgerond en ongeveer 3 tot 6 jaar ervaring. Deze ervaring kan bijvoorbeeld zijn opgedaan bij de afdeling loonbelasting, expatriate tax of binnen de algemene praktijk van een advieskantoor (middelgroot tot groot). Het is een diverse fiscale rol, waarbij het mogelijk is je te verbreden en te ontwikkelen. Het is een business georiënteerde rol, je werkt daar nauw mee samen. Goede communicatievaardigheden hebben en een teamspeler zijn is dus een must.

Werkgever

Werkgever

Wij zijn Young Capital, aangenaam. de holding achter succesvolle merken als Young Capital, Young Capital NEXT, Jobbird.com en DASH. We zijn er voor alle mensen en bedrijven in Europa die willen groeien. Al 20 jaar. We combineren gedreven mensen met de beste technologie en ondernemerschap om een positieve impact op de arbeidsmarkt te creëren. Het resultaat? Elke dag vervullen we duizenden banen en jaarlijks helpen we meer dan 2.000 werkgevers en 50.000 mensen aan werk.

Een uitdagende baan bij een organisatie die altijd in beweging is.

Bij Young Capital is geen dag hetzelfde. Je werkt in een organisatie die altijd in beweging is en waar jouw inzet en talent gewaardeerd worden. Bij ons vinden we vrije tijd belangrijk, daarom krijg je maar liefst 32,5 vrije dagen op fulltime basis. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om een dagdeel per jaar te besteden aan een vrijwilligersactiviteit, zodat je impact kunt maken in de wereld. En voor de sportievelingen hebben we een eigen gym waar je gratis gebruik van mag maken. Ook staat er dagelijks een verse én gezonde lunch voor je klaar op ons hoofdkantoor in Hoofddorp.

Ontwikkeling Autonomie

Bij Young Capital geloven we in groei en ontwikkeling. Daarom bieden we voldoende ruimte om jezelf te blijven ontwikkelen via onze eigen Young Capital University.  Als Tax & Pricing Manager bij Young Capital zit je dicht tegen de business aan, waardoor je praktisch en pragmatisch te werk moet gaan. Je kunt direct grote impact maken met jouw werk. Je hebt grote mate van autonomie en verantwoordelijkheid en krijg je de kans om grondige kennis op te doen van belastingwetten- en regelgeving en je analytisch denkvermogen verder te ontwikkelen. Tot slot, stimuleren we teamwork en samenwerking, en zorgen we ervoor dat je goede communicatievaardigheden ontwikkelt.

Solliciteer naar deze vacature of neem contact met ons op!

Ben je geïnteresseerd in deze uitdagende rol van Tax Manager bij een jonge en ambitieuze organisatie die hard bezig is al processen verder te professionaliseren, neem dan contact op met Patrick Asscher.

Contact:

Patrick Asscher

+31 (0)6 53809235

Patrick.Asscher@theresource.nl

Share this job