Scroll to top
© The Resource
Share

RGF Staffing

Tax Manager | Almere

Functie

Op het hoofdkantoor in Almere is de functie vacant gekomen voor een Tax Manager. De Tax Manager maakt, samen met de BTW Manager, onderdeel uit van het Tax team en rapporteert aan de Tax Director. De afdeling rapporteert aan de CFO. De afdeling Tax heeft met alle labels van RGF Staffing the Netherlands te maken en werkt nauw samen met andere afdelingen binnen het bedrijf.

Als Tax Manager ben je verantwoordelijk voor de vennootschapsbelasting binnen RGF Staffing the Netherlands. Je werkt bij het uitvoeren van jouw taken en verantwoordelijkheden voor de vennootschapsbelasting nauw samen met het Global Tax team van RGF Holding. Naast de vennootschapsbelasting heb je de loonheffingen als aandachtsgebied. Je kijkt continu of je tax processen logischer en efficiënter kunt inrichten. Je brengt daarvoor verbetervoorstellen aan en werkt mee aan het implementeren van deze voorstellen. Het meedenken met de organisatie, het verbeteren van processen en samenwerken met andere afdelingen geeft jou energie!

Jouw belangrijkste verantwoordelijkheden op een rijtje:

 • Beantwoording van vragen over de vennootschapsbelasting en begeleiden van controles van de Belastingdienst en andere externe partijen.
 • Ondersteunen van het Global Tax Team bij het opstellen en reviewen van de aangifte vennootschapsbelasting.
 • Onderhouden, implementeren, testen en monitoren van het Tax Control Framework.
 • Proactief identificeren, informeren en adviseren over tax risks & opportunities.
 • Creëren van tax awareness en overdragen van kennis.
 • Opzetten van, deelnemen aan en implementeren van tax gerelateerde projecten.
 • Onderzoeken, ontwikkelen en implementeren van tax technology voor het optimaliseren van het tax compliance- en tax reporting proces.
 • Onderhouden van contacten met externe partijen zoals de Belastingdienst, adviseurs, branche- en beroepsorganisaties.

 

Kandidaat

 • Afgeronde WO opleiding Fiscaal Recht of Fiscale Economie
 • 4+ jaar relevante werkervaring in de groot nationale adviespraktijk
 • Gedegen kennis van de vennootschapsbelasting
 • Basiskennis van en interesse in de loonheffingen
 • Ervaring als bedrijfsfiscalist is een plus

Je bent vaktechnisch sterk. Je bent doelgericht en positief kritisch. Je denkt graag mee met de business en bent praktisch ingesteld. Zelfs onder druk hou jij het doel voor ogen en neem je collega’s op constructieve wijze mee. Je werkt graag samen met anderen en weet de verbinding te maken. Je wilt jezelf ontwikkelen en je verdiepen in andere belastingmiddelen dan de vennootschapsbelasting.

Werkgever

De missie van RGF Staffing is om elk jaar 100.000 mensen aan betekenisvol werk te helpen bij 10.000 werkgevers. Zo leveren ze een bijdrage aan inkomen, groei en geluk van mensen. Deze sociale betrokkenheid zit in hun DNA en in dat van hun merken zoals Start People, Unique, Technicum, USG Professionals en Secretary Plus.

RGF Staffing the Netherlands is een sterk groeiende organisatie, met meer dan 1000 werknemers in vaste dienst. In de branche zijn ze toonaangevend. De omvang van RGF Staffing the Netherlands maakt het mogelijk om maatschappelijke impact te maken.

Website: www.rgfstaffing.com

Brand Movie: https://vimeo.com/594649479

Solliciteer

Ben je geïnteresseerd in deze fiscaal breed georiënteerde in-house rol en wil je meer weten neem dan contact op met Patrick Asscher.

Contact:

Patrick Asscher

+31 (0)6 5380 9235

patrick.asscher@theresource.nl

Share this job