Scroll to top
© The Resource
Share

Tax Compliance Adviser

Advieskantoor | Amsterdam

Functie

Als Tax Compliance Adviser werk je op een heel diverse cliëntenportefeuille en ben je verantwoordelijk voor de compliance werkzaamheden. Er wordt intensief samengewerkt met fiscale adviseurs van kantoor. Als Tax Compliance Adviser wordt er van je verwacht dat je ook nauw betrokken bent bij het advies werk en zelf ook advies geeft aan cliënten. Verder bestaan je werkzaamheden onder meer uit:

  • Het opstellen van complexe aangiften vennootschapsbelasting met de daarbij behorende uitgebreide rapportage met toelichtingen op de aangifte.
  • Het bepalen en controleren van de fiscale positie in de commerciële jaarrekening.
  • Begeleiden van cliënten bij het opstellen en updaten van tax control frameworks.
  • Het verzorgen van (onderdelen van de) transfer pricing documentatie.
  • In teamverband meewerken aan belastingadvies op veel uiteenlopende gebieden zoals M&A en herstructurering.

Naast deze werkzaamheden is er voldoende ruimte om je verder te ontwikkelen door het volgen van verschillende interne opleidingen en cursussen. Zelfontplooiing wordt binnen deze organisatie erg belangrijk gevonden en ambitieuze doelstellingen worden aangemoedigd.

Kandidaat

Je bent proactief, ondernemend, communicatief en analytisch sterk en beschikt over een uitstekend cijfermatig inzicht. Daarnaast ben je resultaatgericht, kwaliteit- en cliëntgericht en consciëntieus. Zelfstandig met een positieve werkhouding. Graag wil je excelleren in het fiscale vak en je daarin verder ontwikkelen.

Daarnaast voldoe je aan de volgende voorwaarden:

  • Je hebt een afgeronde studie fiscale economie of fiscaal recht (WO) of een afgeronde opleiding Fiscaal Recht en Economie (HBO).
  • Je hebt minimaal 3 tot 5 werkervaring op het gebied van Tax Compliance.
  • Je hebt plezier in het werken met cijfers en het leggen van verbanden.
  • Je beschikt over uitstekende spreek- en schrijfvaardigheden in de Nederlandse en Engelse taal

Employer

Onze opdrachtgever is een onafhankelijke aanbieder van juridische diensten waar advocaten, fiscalisten en notarissen samenwerken. Zowel grote en middelgrote, nationaal en internationaal opererende ondernemingen alsmede particulieren worden op fiscaal en juridisch gebied bedient.

De fiscalisten, advocaten en noratissen van de organisatie werken nauw samen in teams waarin verschillende disciplines worden gecombineerd. Veel tijd wordt besteed aan het delen van kennis. De cultuur kenmerkt zich door een sterk gevoel voor ondernemerschap, hoge graad van dienstverlening en onderlinge betrokkenheid. De kwaliteitsgerichtheid en korte lijnen zijn de basis voor een inspirerende cultuur.

Solliciteer naar deze vacature.

Heb jij interesse in een mooie uitdagende functie en interesse om je verder te ontwikkelen bij een toonaangevend internationaal belastingadvieskantoor, neem dan contact op met Anneke Stoeken of Rogier Ploeger. 

Contact:

Anneke Stoeken

+31 (0)6 21425475

anneke.stoeken@theresource.nl

Deel deze vacature