Scroll to top
© The Resource
Share

Senior Belastingadviseur

Advieskantoor | Den Haag

Functie

Ter versterking van het team zijn zij op zoek naar een ervaren fiscalist. Je werkt als adviseur in de volle breedte van de nationale fiscale praktijk. Je taken en verantwoordelijkheden bestaan onder meer uit:

  • Adviseren over fiscale vraagstukken en ontwikkelingen;
  • Je optimaliseert (complexe) belastingaangiften;
  • Je begeleidt overnames en je assisteert bij estate plannings vraagstukken;
  • Tevens zal je betrokken worden bij de werkzaamheden van de multi family office;
  • Je onderhoudt duurzaam de clientrelaties;
  • Je werkt mee aan de uitbouw van de praktijk;
  • Je deelt jouw kennis met de andere collega fiscalisten van kantoor.

Er is veel ruimte voor eigen initiatief en persoonlijke groei. Het ontwikkelen en op peil houden van fiscale kennis wordt gestimuleerd.

Naast een prettige werkomgeving is er tijd voor ontspanning. Er worden regelmatig activiteiten georganiseerd om elkaar beter te leren kennen en is er oog voor een goede werk-privé balans.

Kandidaat

De ideale kandidaat heeft een afgeronde masteropleiding fiscaal recht en/of fiscale economie. Je hebt 10 jaar werkervaring in een algemene fiscale adviespraktijk. Je beschikt over uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden en bent analytisch sterk. Je bent een teamplayer en staat open voor de fiscale problematiek van de klant.

Employer

Onze opdrachtgever is een regionaal belastingadviesorganisatie, gevestigd in een prachtig kantoorpand in Den Haag. Zij bedienen diverse klanten in het MKB, van particulieren en diverse ondernemers tot non-profit organisaties. De werkwijze wordt gekenmerkt door korte lijnen en een flexibele houding. Binnen deze organisatie heerst een nuchtere, open en collegiale werksfeer waarbij persoonlijke betrokkenheid en een klantgerichte benadering hoog in het vaandel staan.

Solliciteer naar deze vacature.

Zoek jij een leuke, afwisselende baan in een prettige en collegiale werksfeer en wil je meer weten over deze vacature, neem dan contact op met Anneke Stoeken.

 

Contact:

Anneke Stoeken

+31 (0)6 21425475

anneke.stoeken@theresource.nl

Deel deze vacature