Scroll to top

Senior Belastingadviseur/ Partner

Advieskantoor | Overijssel

Functie

Sinds de opstart in 2011 maakt dit kantoor een groei door. Graag zouden zij deze groei verder versterken door mensen op partner niveau aan zich te verbinden. De ambitie is om uit te groeien tot een middelgroot kwalitatief fiscaal niche kantoor. Als partner ben je in staat een eigen cliënten portefeuille te bedienen en nieuwe cliënten aan te trekken. Je bent daarnaast een uitstekende inhoudelijk sterke adviseur en uiteraard in staat volledig zelfstandig je cliënten te bedienen. Er is tussen de partners veel gezamenlijk overleg en ruimte om inhoudelijk met elkaar te sparren. Samen met de huidige partners zal je de koers van kantoor bepalen. Je verantwoordelijkheden bestaan dus onder meer uit:

  • Zelfstandig adviseren en het begeleiden van cliënten;
  • Opstellen van bezwaarschriften en het behandelen van beroepsprocedures;
  • Het uitbouwen van de fiscale adviespraktijk, door het doen van acquisitie en het gebruik van je netwerk;
  • Contact onderhouden met De Belastingdienst, cliënten en andere instanties;
  • Het actief en op inspirerende wijze profileren van het kantoor;
  • Je bent een klankbord voor je collega fiscalisten en overlegt daar waar nodig.

Kandidaat

De ideale kandidaat beschikt over een afgeronde fiscale opleiding en minimaal 10 jaren relevante werkervaring. Je bent ondernemend, ambitieus, neemt initiatief en beschikt over een uitstekend track record in de advieswereld of het bedrijfsleven.  Daarnaast beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden voor het contact met de cliënt en om de samenwerking met andere zakelijke dienstverleners uit te bouwen, te verbreden en versterken. Verder beschik je over een vlotte en flexibele persoonlijkheid, staat stevig in je schoenen en steekt graag de handen uit de mouwen.

Werkgever

Onze opdrachtgever is een jong, ondernemend advieskantoor gevestigd in Overijssel. Het kantoor werd in 2011 opgericht door drie ambitieuze fiscalisten met ruime ervaring bij de Big 4, de Belastingdienst en het internationale bedrijfsleven. Het kantoor is onafhankelijk, niet gebonden aan een formeel netwerk. Zij richten zich op de zakelijke markt, waaronder DGA’s en hun bedrijven, vermogende particulieren, alsmede op non-profit organisaties zoals zorginstellingen, woningcorporaties, onderwijsinstellingen en gemeenten.

Reageer op deze baan

Heb jij ruime fiscale ervaring en ben je in staat zelfstandig te acquireren? Denk je dat jij je eigen carrière een impuls kunt geven en een versterking kunt zijn van dit kantoor. Neem dan contact op met Rogier Ploeger.

Contact:

Rogier Ploeger

+31 (0)6 1884 1557

 rogier.ploeger@theresource.nl

Deel deze vacature