Scroll to top

VanOlde Tax Lawyers

(Senior) Tax Associate | Amsterdam

Positie

In verband met continue groei van de praktijk is op het kantoor van VanOlde in Amsterdam de positie van (Senior) Associate Tax ontstaan. De Tax praktijk bestaat momenteel uit 7 fiscalisten. Je gaat deel uitmaken van een enthousiaste en ambitieuze groep mensen die zich bezighoudt met een breed spectrum aan onderwerpen en je werkt direct samen met de Tax Partners die ieder een eigen expertise gebied hebben wat uitstekende ontwikkelingsmogelijkheden met zich meebrengt. Het team heeft een zeer gevarieerde cliëntenportefeuille van start-ups tot Fortune 500 companies en alles daartussen, met daarbij horende variatie aan fiscale vraagstukken waarbij je van start tot finish betrokken bent.

Meer specifiek zijn de werkzaamheden:

  • Het adviseren van cliënten over vennootschapsbelastingvraagstukken (fiscale eenheid, deelnemingsvrijstelling, renteaftrek, belastingplicht voor buitenlandse investeerders);
  • Juridische fusies en splitsingen en overige reorganisaties/herstructureringen;
  • Het begeleiden van transacties (vastgoed en M&A);
  • Het bijdragen aan de ontwikkeling van de vaktechnische kennis en vaardigheden binnen het fiscale team.

 

Kandidaat

De ideale kandidaat is een proactieve allround fiscaal jurist of -econoom. Door de snelle groei van de praktijk is er ruimte voor mensen tussen de 4 en 10 jaar werkervaring op het gebied van internationaal belastingadvies (ervaring met transacties, vastgoed en M&A is een pre, maar geen must). Doorgroeien naar partner behoort tot de mogelijkheden.

Werkgever

VanOlde is een boutique fiscaal advies kantoor in Amsterdam-Zuid, gespecialiseerd in Nederlands, Europees en Internationaal belastingrecht. De partners en associates hebben jarenlange ervaring opgedaan bij de verschillende grote (advocaten)kantoren en een solide track record op het gebied van internationale vennootschapsbelasting, Transfer Pricing, fusies en overnames, fondsenstructurering, private equity en vastgoed.

Website: www.VanOlde.com

 

 

Je beschikt over uitstekende vakinhoudelijke kennis, organisatorische vaardigheden en dito mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden in het Engels en Nederlands. Verder ben je ondernemend ingesteld, beschik je over een praktische hands-on mentaliteit en vind je het leuk om bij te dragen aan een snel groeiende Tax boutique firm.

Solliciteer naar deze vacature!

Contact

Ben je geïnteresseerd in deze vacature en ben je klaar om te werken in deze enthousiaste en stimulerende werkomgeving waar work-life balance wordt gerespecteerd, neem dan contact op met Patrick Asscher of Rogier Ploeger.

Contact:

Patrick Asscher

+31 (0)6 5380 9235

patrick.asscher@theresource.nl

Rogier Ploeger

+31 (0)6 1884 1557

rogier.ploeger@theresource.nl

Deel deze vacature