Scroll to top

(Jr) Tax Manager People Services

Advieskantoor | Amsterdam e.o

Functie

Als (Jr) Tax Manager maak je onderdeel uit van de People Services praktijk, in de regio Amsterdam bestaat het team uit 27 tax professionals en in Eindhoven/Breda telt het team 23 tax professionals. Je werkt als Tax Manager vrij zelfstandig aan uiteenlopende adviesopdrachten voor de diverse internationale cliënten. Je werkzaamheden bestaan onder meer uit:

  • Je adviseert werkgevers op het gebied van fiscale vraagstukken betreffende hun uitgezonden werknemers. Ook adviseer je uitgezonden werknemers persoonlijk betreffende hun belastingen, sociale zekerheid en pensioenen. Je geeft dus op meerdere vlakken advies (IB, LB, sociale zekerheid, pensioenen) om zo de cliënten optimaal van dienst te kunnen zijn.
  • Je onderhoudt zelfstandig contacten met de cliënt en Belastingdienst. Je zit aan tafel met de ‘decision makers’ van verschillende (internationale) organisaties;
  • Je verzorgt verder de planning en coördinatie van werkstromen en onderhanden werk, begeleidt collega’s en signaleert commerciële/vaktechnische kansen en voert deze uit.

Kandidaat

De ideale kandidaat beschikt over een afgeronde Master Fiscaal Recht of Fiscale Economie (WO) en heeft minimaal 3 jaar werkervaring in de IB/LB praktijk. De ideale kandidaat heeft gevoel voor commercialiteit, is proactief, ondernemend en kan goed in teamverband samenwerken. Een uitstekende kennis van de Engelse taal in woord en geschrift is vereist.

Werkgever

Onze opdrachtgever is een van de grotere belastingadvies-organisaties. We zijn voor dit kantoor op zoek naar een (Jr) Tax Manager voor de People Services praktijk. Er is zowel een vacature op het kantoor in de Amsterdam regio als op het kantoor in Eindhoven/Breda vacant.

Reageer op deze baan

Heb jij interesse in deze veelzijdige, afwisselende functie met veel vrijheid in een professionele organisatie, waarbinnen zowel inhoudelijke als persoonlijke ontwikkeling voorop staan neem dan contact op met Rogier Ploeger.

Contact:

Rogier Ploeger

+31 (0)6 1884 1557

 rogier.ploeger@theresource.nl

Deel deze vacature