Scroll to top

Indirect Tax Compliance Specialist

Advocatenkantoor | Amsterdam

Functie

Als Tax Compliance Specialist maak je deel uit van de afdeling Indirect Tax. De afdeling maakt onderdeel uit van een team van circa 350 fiscalisten waarin intensief wordt samengewerkt met de fiscale adviseurs. Je werkt op een heel diverse cliëntenportefeuille. Vanuit kantoor word je ondersteund in jouw ontwikkeling in de vorm van vaktechnische trainingen en directe coaching. Verder bestaan je werkzaamheden onder meer uit:

  • Opstellen van (complexe) aangiften BTW en de bijbehorende EC Sales Listings;
  • Verantwoordelijk voor de Intrastat opgave;
  • Je signaleert fiscale aandachtspunten die uit de gegevens naar voren komen en zorgt dat deze aandachtspunten benoemd worden en een vervolg krijgen
  • Je hebt contact met je cliënten en de Belastingdienst;
  • Je neemt deel aan interne vaktechnische vergadering met het Indirect Tax team.

Kandidaat

De ideale kandidaat beschikt over een afgeronde fiscale, economische of financiële opleiding en hebt affiniteit voor cijfers. We zijn op zoek naar zowel junior kandidaten als kandidaten met een aantal jaren werkervaring. Je bent proactief, ondernemend en communicatief sterk. Nauwkeurigheid is voor deze positie onmisbaar. Je bent een echte teamplayer en hebt een flexibele en commerciële instelling.

Werkgever

Onze opdrachtgever is een onafhankelijke aanbieder van juridische diensten waar advocaten, fiscalisten en notarissen samenwerken. Zowel grote en middelgrote, nationaal en internationaal opererende ondernemingen alsmede particulieren worden op fiscaal en juridisch gebied bedient. Vanwege de sterke groei van de fiscale afdeling Indirect Tax zijn we op zoek naar een Indirect Tax Compliance Specialist. Deze functie kan ook parttime worden vervuld.

De fiscalisten, advocaten en notarissen van de organisatie werken nauw samen in teams waarin verschillende disciplines worden gecombineerd. Veel tijd wordt besteed aan het delen van kennis. De cultuur kenmerkt zich door een sterkgevoel voor ondernemerschap, hoge graad van dienstverlening en onderlinge betrokkenheid. De kwaliteitsgerichtheid en korte lijnen zijn de basis voor een inspirerende cultuur.

Reageer op deze baan

Spreekt deze functie je aan, neem dan contact op met Rogier Ploeger

Contact:

Rogier Ploeger

+31 (0)6 1884 1557

 rogier.ploeger@theresource.nl

Deel deze vacature