Scroll to top
© The Resource
Share

Belastingadviseur

Hamelink & Van den Tooren | Amsterdam & Den Haag

Functie

Ter uitbreiding van het fiscale team zijn we op zoek naar een Belastingadviseur die adviseert over internationale vraagstukken (directe belastingen). Je werkt nauw samen met adviseurs op grote adviestrajecten. Meer specifiek bestaan je werkzaamheden uit:

  • Adviseren van cliënten over nationale en internationale VpB problematiek waarbij je de wens van de klanten weet te vertalen in praktische oplossingen;
  • Je bent betrokken bij besprekingen met klanten en de belastingdienst;
  • Je werkt nauw samen met de andere fiscalisten binnen de organisatie.
  • Je krijgt intensieve “on the job” training;
  • Je blijft op de hoogte van de ontwikkelingen op VpB gebied;
  • Je neemt deel aan de interne vergaderingen.

Kandidaat

De ideale kandidaat heeft een afgeronde fiscale masteropleiding en minimaal 2 jaren werkervaring in de internationale VpB adviespraktijk. Je bent communicatief, zelfstandig en accuraat en je gelooft in de voordelen van het werken in een klein team. Je beschikt over goede taalvaardigheden in het Nederlands en Engels.

Werkgever

Onze opdrachtgever is een dynamische, zelfstandige tax boutique met vestigingen in Den Haag en Amsterdam. Zij verstrekken hoogwaardig belastingadvies, met name aan middelgrote en grote bedrijven met grensoverschrijdende activiteiten. Op het kantoor zijn ongeveer 20 fiscalisten werkzaam die jarenlange ervaring hebben opgedaan bij belastingadvieskantoren, het bedrijfsleven en de belastingdienst.

Zij adviseren cliënten op het hoogste niveau. Zij vinden dat mensen op hun best zijn als ze in een plezierige omgeving werken en zijn ervan overtuigd dat een goede werksfeer noodzakelijk is om de hoge kwaliteitsstandaard te bereiken die de praktijk vraagt. Bovendien vinden zij dat persoonlijke ontwikkeling de sleutel is tot de stimulering van professionele creativiteit en betrokkenheid. Het team is daarom zowel geselecteerd op vakkennis als op persoonlijkheid.

Reageer op deze baan

Ben je geïnteresseerd in deze vacature? Neem dan contact op.

Contact:

Rogier Ploeger

+31 (0)6 1884 1557

rogier.ploeger@theresource.nl

Deel deze vacature