Scroll to top
© The Resource
Share

Aangiftemedewerker

Advieskantoor | Den Haag

Functie

Ter uitbreiding van het team is er een vacature vacant gekomen voor een enthousiaste en betrokken aangiftemedewerker. Je taken en verantwoordelijkheden bestaan onder meer uit:

  • Het opstellen en controleren van (complexe) aangiften inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting;
  • Het controleren van belastingaanslagen en het opstellen van bezwaarschriften en het aanvragen/wijzigen van voorlopige aanslagen inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting;
  • Je onderhoudt zelfstandig contacten met cliënten en signaleert adviesmogelijkheden.

Naast een prettige werkomgeving is er tijd voor ontspanning. Er worden regelmatig activiteiten georganiseerd om elkaar beter te leren kennen en is er oog voor een goede werk-privé balans.

Kandidaat

De ideale kandidaat heeft een afgeronde HBO opleiding met minimaal 5 jaren ervaring binnen een vergelijkbare aangiftepraktijk. Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en bent prima in staat om zowel zelfstandig als in teamverband te kunnen werken.

Employer

Onze opdrachtgever is een regionaal belastingadviesorganisatie, gevestigd in een prachtig kantoorpand in Den Haag. Zij bedienen diverse klanten in het MKB, van particulieren en diverse ondernemers tot non-profit organisaties. De werkwijze wordt gekenmerkt door korte lijnen en een flexibele houding. Binnen deze organisatie heerst een nuchtere, open en collegiale werksfeer waarbij persoonlijke betrokkenheid en een klantgerichte benadering hoog in het vaandel staan.

Solliciteer naar deze vacature.

Zoek jij een leuke, afwisselende baan in een prettige en collegiale werksfeer en wil je meer weten over deze vacature, neem dan contact op met Anneke Stoeken.

 

Contact:

Anneke Stoeken

+31 (0)6 21425475

anneke.stoeken@theresource.nl

Deel deze vacature