Scroll to top
© The Resource
Share

BTW Specialist Vastgoed

BTW Specialist Vastgoed | Amsterdam

Functie

Als BTW Specialist adviseer je over complexe vraagstukken op het gebied van indirect belastingrecht. Je klanten zijn veelal vastgoedondernemingen of hebben een onderneming met veel vastgoedproblematiek. Je werkt nauw samen met advocaten van andere praktijkgroepen en notarissen, maar ook met collega’s van de kantoren in het buitenland actief in diverse hoofdsteden. Je werkzaamheden bestaan onder meer uit;

  • Het verzorgen van geïntegreerde fiscale adviezen op het gebied van de BTW voor de (internationale) cliënten;
  • Je voert besprekingen met cliënten, de belastingdienst en werkt nauw samen met de andere fiscalisten binnen de organisatie. Samen zorg je voor een optimale dienstverlening;
  • Je blijft op de hoogte van de ontwikkelingen op BTW gebied, je bent een vraagbaak op het gebied van de BTW voor de andere fiscalisten en draagt bij aan de verdere kennisuitbouw van het fiscale team;
  • Het publiceren in vakbladen;
  • Deelnemen aan vaktechnisch overleg.

Kandidaat

De ideale kandidaat is een enthousiaste, bevlogen fiscaal jurist met een afgeronde masterstudie Fiscaal Recht (met de vakken civiel effect) met minimaal 5 jaren relevante werkervaring in de BTW. Bij voorkeur veel ervaring met klanten in het vastgoed. Je beschikt over uitstekende spreek-en schrijfvaardigheden in het Nederlands en Engels. Qua persoonlijkheid herken je jezelf in het volgende profiel; Je bent proactief, ondernemend, communicatief en analytisch sterk en beschikt over een uitstekend cijfermatig inzicht, resultaatgericht, bent kwaliteit- en cliëntgericht, consciëntieus en een teamspeler. Zelfstandig met een positieve werkhouding. Graag wil je excelleren in het fiscale vak en je daarin verder ontwikkelen.

Employer

Onze opdrachtgever is één van de vooraanstaande advocatenkantoren van Nederland, waar advocaten, belastingadviseurs en notarissen samenwerken aan geïntegreerde dienstverlening.

Dit kantoor staat een pragmatische en snelle dienstverlening centraal. Zij adviseert, assisteert en procedeert waar nodig, vaak in nauwe samenwerking met collega’s van andere praktijkgroepen en buitenlandse kantoren.

De praktijkgroep Tax Law bedient zowel nationale als internationale cliënten. De meeste van de cliënten zijn beursgenoteerde en grote niet-beursgenoteerde ondernemingen, private equity huizen en financiële instellingen.

Solliciteer naar deze vacature!

Ben je geïnteresseerd in deze vacature en heb je interesse om in deze enthousiaste en stimulerende werkomgeving van fiscalisten te werken neem dan contact op met Anneke Stoeken of Rogier Ploeger (rogier.ploeger@theresource.nl /06 18841557).

 

Contact:

Anneke Stoeken

+31 (0)6 21425475

anneke.stoeken@theresource.nl

Deel deze vacature