Scroll to top
© The Resource
Share

Lentink Accountants

Belastingadviseur | Almere of Huizen

Functie

Als Belastingadviseur adviseer je klanten over fiscale vraagstukken in de meest brede zin van het woord. Je werkzaamheden bestaan onder meer uit:

  • het signaleren en oppakken van de adviesbehoefte bij onze cliënten, bijvoorbeeld advisering op het gebied van deelnemingsvrijstelling, fiscale eenheid, herstructureringen of salarisoptimalisatie;
  • het zelfstandig opstellen van belastingaangiften (IB en VPB) en het reviewen van belastingaangiften die door anderen zijn opgesteld; Je volgt nauwgezet de ontwikkelingen met betrekking tot fiscale wetgeving en communiceert dit intern;
  • het schrijven van bezwaarschriften en het zelfstandig afhandelen van correspondentie met de Belastingdienst;
  • het verrichten van ondersteunende werkzaamheden voor de fiscaal managers en partners;
  • daarnaast ben je het aanspreekpunt voor onze accountancy medewerkers inzake fiscale vraagstukken.

Daarnaast krijg je de vrijheid en het vertrouwen om jouw rol en de bijbehorende verantwoordelijkheden te pakken en zijn er volop studie- en ontwikkelingsmogelijkheden. Vanuit de Lentink Academy worden naast inhoudelijke cursussen ook trainingen op het gebied van personal skills aangeboden. Je krijgt een coach toegewezen die jouw ontwikkeling nauw begeleidt. Bij Lentink ontwikkel je jezelf tot een allround professional, doordat je de klanten op meerdere terreinen van dienst bent.

 

Kandidaat

De ideale kandidaat heeft een afgeronde universitaire opleiding Fiscaal Recht of Fiscale Economie en de afgeronde NOB opleiding of is hiermee bezig. Verder heb je minimaal 4 jaar relevante werkervaring en heb je affiniteit met de MKB belastingadviespraktijk. Je hebt een klantgerichte, leergierige en proactieve instelling, beschikt verder over prettige communicatieve vaardigheden.

Werkgever

Werkgever

Lentink is een jong en dynamisch accountants- en belastingadvieskantoor met vestigingen in Huizen, Almere en Bunschoten-Spakenburg. Het kantoor groeit sterk en is daarom voortdurend op zoek naar nieuwe toppers!

De Lentink cultuur draait om gezien worden! Jou zien, elkaar zien en de klant zien.

Jou zien door aandacht te hebben voor privé, er is bij Lentink sprake van een goede werk-privébalans. Werktijden zijn bespreekbaar, mits minimaal 32uur per week, waarbij een keer later beginnen omdat je uit wilt slapen en/of om 18u thuis zijn het uitgangspunt zijn, zodat je kan sporten en tijd door kan brengen met je gezin.

Elkaar zien in de informele no-nonsense cultuur. Open en eerlijk naar elkaar zijn en met respect met elkaar om gaan. Door de nauwe samenwerking zijn ze een betrokken en hechte club. En gezelligheid en laagdrempeligheid zijn belangrijke kernwaarden.

De klant zien doordat kwaliteit op één staat. Betrokken en gericht zijn op het ontzorgen van de klanten. Vaktechnische gedrevenheid en ‘IT first’ benadering maken dit mogelijk. Met een creatieve en innovatieve werkwijze de klus klaren!

Voor dit kantoor zijn wij op zoek naar een Belastingadviseur met standplaats Almere of Huizen die zich allround wil ontwikkelen.

Website: www.lentink.org

Solliciteer naar deze vacature!

Ben jij als belastingadviseur op zoek naar een kantoor dicht bij huis waar sprake is van een uitstekende werk-privébalans en waar jij zowel cliënten uit het mkb-segment als wat grotere audit cliënten kunt bedienen, neem dan contact op met Rogier Ploeger.

Contact:

Rogier Ploeger

+31 (0)6 1884 1557

rogier.ploeger@theresource.nl

Deel deze vacature