Scroll to top

Belastingadviseur

De Hooge Waerder | Haarlem

Functie

Als Belastingadviseur adviseer je klanten over fiscale vraagstukken in de meest brede zin van het woord. Je maakt deel uit van het fiscale team van circa 15-20 tax professionals (verdeeld over de vestigingen). Je werkzaamheden bestaan onder meer uit:

  • Je werkt aan boeiende en afwisselende fiscale adviesopdrachten binnen het belastingrecht. Je adviseert gevraagd en ongevraagd over fiscale mogelijkheden en signaleert fiscaal gerelateerde adviesbehoeften, bijvoorbeeld naar aanleiding van actuele (wets)wijzigingen;
  • Je bent betrokken bij het voorbereiden, opstellen en beoordelen van belastingaangiften;
  • Je volgt nauwgezet de ontwikkelingen met betrekking tot fiscale wetgeving en communiceert dit intern;
  • Je verzorgt correspondentie en onderhoudt contacten met cliënten, Belastingdienst en andere instanties;
  • Je bent een fiscale vraagbaak voor de accountants binnen de organisatie;
  • Je draagt actief bij aan in- en externe vaktechnische cursussen en lezingen.

Door de informele sfeer en open communicatiestructuur krijg je een grote mate van zelfstandigheid in de uitvoering van werkzaamheden. Je werkt in een prettige en stimulerende werkomgeving, waarbij de mogelijkheid geboden wordt om zowel persoonlijk als professioneel door te kunnen groeien.

Kandidaat

De ideale kandidaat heeft een afgeronde universitaire opleiding Fiscaal Recht of Fiscale Economie met minimaal 5 jaren relevante werkervaring in een allround belastingadviespraktijk. Je kunt je inleven in de activiteiten en wensen van ondernemers en hebt een pragmatische aanpak. Ook ben je ondernemend, communicatief sterk en adviesvaardig. Tenslotte  beschik je over een vlotte pen en bent goed in staat om complexe materie in heldere en begrijpelijke taal over te brengen aan de klant.

Werkgever

De Hooge Waerder is een fullservice accountants- en advieskantoor met vijf vestigingen in Noord-Holland (Alkmaar, Heerhugowaard, Beverwijk, Haarlem en Amsterdam). De klanten zijn met name ondernemers in het Midden- en Kleinbedrijf. De medewerkers staan dichtbij de klant en weten wat er binnen de onderneming speelt. Zij hebben, naast kennis van het vakgebied, affiniteit met ICT oplossingen. Er wordt op professionele wijze samengewerkt in een prettige en informele sfeer waarbij de mogelijkheid geboden wordt om zowel persoonlijk als professioneel door te groeien. Wij vinden het belangrijk dat medewerkers initiatief nemen en zelfstandigheid krijgen in de uitvoering van hun werkzaamheden.

Voor deze belastingadviespraktijk zijn wij op zoek naar een Belastingadviseur voor de vestiging Haarlem (voor 4 of 5 dagen per week).

Website: www.dehoogewaerder.nl

Reageer op deze baan

Wil jij je meer weten over deze vacature en de sfeer en cultuur van dit kantoor, neem dan contact op met Rogier Ploeger

Contact:

Rogier Ploeger

+31 (0)6 1884 1557

 rogier.ploeger@theresource.nl

Deel deze vacature