Scroll to top
© The Resource
Share

Belastingadviseur

Belastingadviseur | Amsterdam

Functie

Als Belastingadviseur adviseer je klanten over fiscale vraagstukken in de meest brede zin van het woord. Je werkt nauw samen met de partner. Je werkzaamheden bestaan onder meer uit:

  • Je werkt aan boeiende en afwisselende fiscale adviesopdrachten binnen het belastingrecht. Je adviseert gevraagd en ongevraagd over fiscale mogelijkheden en signaleert fiscaal gerelateerde adviesbehoeften, bijvoorbeeld naar aanleiding van actuele (wets)wijzigingen;
  • Je bent betrokken bij de review van belastingaangiften, af en toe stel je een complexe aangifte op;
  • Je volgt nauwgezet de ontwikkelingen met betrekking tot fiscale wetgeving en communiceert dit intern;
  • Je verzorgt correspondentie en onderhoudt contacten met klanten, Belastingdienst en andere instanties;
  • Je draagt bij aan de verdere ontwikkeling van kantoor en de fiscale praktijk.

Door de informele sfeer en open communicatiestructuur krijg je een grote mate van zelfstandigheid in de uitvoering van werkzaamheden.

Kandidaat

De ideale kandidaat heeft een afgeronde universitaire opleiding Fiscaal Recht of Fiscale Economie met minimaal 4 jaren relevante werkervaring in een allround belastingadviespraktijk. Je kunt je inleven in de activiteiten en wensen van ondernemers en hebt een pragmatische aanpak. Ook ben je ondernemend, communicatief sterk en adviesvaardig. Tenslotte beschik je over een vlotte pen en bent goed in staat om complexe materie in heldere en begrijpelijke taal over te brengen aan de klant.

Werkgever

Onze opdrachtgever is een zelfstandige tax boutique gevestigd aan de Amstel in Amsterdam. De visie van dit kantoor bestaat uit het leveren van kwalitatief hoogstaande dienstverlening vanuit een ‘one-stop-shop’ aanpak, één aanspreekpunt, een persoonlijke benadering, korte lijnen en competitieve tarieven.

Ze adviseren hun klanten over alle vraagstukken en uitdagingen binnen het belastingrecht en vormen een klankbord, fiscale sparring partner en financiële coach voor hun klanten. De klanten zijn onder andere ‘mid-market’ ondernemingen met grensoverschrijdende activiteiten of ambities, private equity fondsen, investeerders, start-scale up’s en zeer vermogende particulieren.

Daarnaast werken zij in multidisciplinair verband met andere serviceproviders zoals advocaten, notarissen en accountants.

Solliciteer naar deze vacature!

Wil jij meer weten over deze vacature en het kantoor, neem dan contact op met Rogier Ploeger.

Contact:

Rogier Ploeger

+31 (0)6 18841557

rogier.ploeger@theresource.nl

Deel deze vacature