Scroll to top

Belastingadviseur

Advieskantoor | Apeldoorn & Utrecht

Functie

Als belastingadviseur op zowel kantoor Apeldoorn als Utrecht beweeg je je over een breed werkterrein. Je adviseert cliënten op elk fiscaal gebied. Dit doe je vanuit een multidisciplinaire blik, zodat je verbanden kunt leggen en oplossingen kunt aandragen. Je hebt contact met de diverse cliënten en werkt direct onder de partner. De klantenportefeuille van dit kantoor bestaat uit grote nationale bedrijven, grote familiebedrijven en zeer vermogende particulieren. Je werkzaamheden en taken zijn;

  • Het opstellen en soms implementeren van fiscale adviezen voor de diverse klanten. Je werkt aan boeiende en afwisselende fiscale adviesopdrachten binnen het belastingrecht, hierbij kan je bijvoorbeeld denken aan advisering over herstructureringen, bedrijfsopvolging en advisering rondom investeringen;
  • Je onderhoud contacten met klanten en signaleert adviesbehoeften en nieuwe mogelijkheden voor fiscale advisering;
  • Je voert overleg en onderhandelingen met de Belastingdienst;
  • Je onderhoud je netwerk, houdt je bezig met acquisitie en werft nieuwe klanten;
  • Je begeleidt, coacht en stuurt de meer junior fiscale collega’s aan en reviewt hun werkzaamheden;
  • Je coördineert je eigen werkzaamheden en denkt mee met de organisatie;
  • Je neemt deel aan de interne en externe vaktechnische vergaderingen en cursussen.
  • Je werkt nauw samen met de fiscalisten binnen de gehele organisatie, tevens ben je een aanspreekpunt voor de fiscaliteit voor de accountants van de vestiging.

Kandidaat

De ideale kandidaat heeft een afgeronde universitaire fiscale opleiding met minimaal 5 jaren werkervaring in een allround belastingadviespraktijk. Je bent ambitieus, analytisch sterk en beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Tevens heb je een sterk inlevingsvermogen in je klanten en het vermogen om dit te vertalen in commerciële kansen. Je bent een teamplayer, ondernemend en hebt humor en lef.

Werkgever

Voor een belastingadvieskantoor in Utrecht en Apeldoorn zijn we op zoek naar een Belastingadviseur.

Reageer op deze baan

Wil jij je verder ontwikkelen in de algemene belastingadviespraktijk en spreekt deze vacature je aan, neem dan contact op met Rogier Ploeger.

Contact:

Rogier Ploeger

+31 (0)6 1884 1557

 rogier.ploeger@theresource.nl

Deel deze vacature