Scroll to top
© The Resource
Share

Allen & Overy

Tax Associate | Amsterdam

Positie

Op het kantoor van Allen & Overy in Amsterdam komt de positie van Associate Tax vrij. De Tier 1 Tax praktijk bestaat momenteel uit 9 fiscalisten. Je gaat deel uitmaken van een enthousiaste en ambitieuze groep mensen die zich bezighoudt met een breed spectrum aan onderwerpen en je werkt direct samen met de Tax Partners. Het team werkt voor aansprekende Nederlandse en internationale cliënten. Je bent betrokken bij grote grensoverschrijdende transacties maar ook bij klanten die op dagelijkse basis ondersteund worden met hun fiscale vraagstukken. Het team werkt nauw samen met specialisten in andere rechtsgebieden.

Meer specifiek zijn de werkzaamheden:

  • Het adviseren van cliënten over fiscaal-juridische aspecten, uiteenlopend van vennootschapsbelasting, omzetbelasting tot aan loonbelasting. Je focus zal echter liggen op de internationale vennootschapsbelasting. Hierbij kan je denken aan adviseren bij fusies en overnames, herstructureringen, opzetten en begeleiden concernstructuren, opzetten van financieringsplannen, etc;
  • Het meedenken met de cliënten voor fiscaal optimale oplossingen;
  • Het nauw samenwerken met de andere fiscalisten, advocaten en notarissen binnen de organisatie;
  • Het bijdragen aan de ontwikkeling van de vaktechnische kennis en vaardigheden binnen het fiscale team;
  • Deelnemen aan vaktechnisch overleg.

Bij dit kantoor staat pragmatische, snelle en hoogwaardige dienstverlening centraal. Er werken veel jonge mensen binnen de organisatie en er is veel aandacht voor het sociale aspect. Daarnaast zijn ambitie en persoonlijke ontwikkeling belangrijke kernpunten binnen deze organisatie.

Kandidaat

De ideale kandidaat is een enthousiaste, bevlogen fiscaal jurist met een afgeronde masterstudie Fiscaal Recht en tussen de 4 en 10 jaar werkervaring. Gezien de flexibiliteit in hoe werkzaamheden verdeeld kunnen worden is er voor meer of minder ervaren kandidaten een passende rol te maken die aansluit op zijn/haar kennisniveau.

Een afgeronde studie Nederlands Recht is een pre maar geen vereiste. Je hebt een uitstekende beheersing van de Engelse en Nederlandse taal in woord en geschrift. Je bent scherpzinnig en hebt een nuchtere instelling. Tevens beschik je over een goed gevoel voor humor en ben je sociaal vaardig en communicatief sterk.

Allen & Overy biedt:

  • Werken in de absolute top van de markt binnen Tax bij een gerenommeerd internationaal fullservice kantoor;
  • Werken met enthousiaste, vakbekwame collega’s aan complexe zaken, waarbij je wordt uitgedaagd om kwaliteit maar ook pragmatisme te leveren op het allerhoogste niveau;
  • Een eersteklas opleiding door ‘learning on the job’ en de vele verschillende aangeboden trainingen;
  • Secondment bij een cliënt of in het buitenland.

Werkgever

Allen & Overy is een internationaal advocatenkantoor dat stevig is geworteld in de Nederlandse markt. Het kantoor biedt hoogwaardige juridische dienstverlening aan (beursgenoteerde) grote en middelgrote ondernemingen, financiële instellingen, overheidsinstanties en maatschappelijke organisaties. Vanuit het monumentale pand aan de Apollolaan beoefenen zo’n 200+ advocaten, notarissen en fiscalisten de nationale en internationale rechtspraktijk. In totaal werken er zo’n 350+ mensen. Het Amsterdamse kantoor maakt integraal deel uit van een breed internationaal netwerk dat bestaat uit 40+ eigen vestigingen in 30+ landen. Wereldwijd werken er meer dan 5600 mensen bij Allen & Overy.

Website: www.allenovery.com

Kandidaat

De ideale kandidaat heeft een afgeronde opleiding Fiscaal Recht of Fiscale Economie op WO niveau, een afgeronde NOB opleiding en ruime ervaring in de internationale belastingadviespraktijk. Verder heb je een enthousiaste, proactieve instelling en ben je een nauwkeurige en gedreven collega. Vanzelfsprekend beschik je over goede communicatieve vaardigheden, zowel in het Nederlands als het Engels.

Een part time functie behoort tot de mogelijkheden.

Solliciteer naar deze vacature!

Contact

Ben je geïnteresseerd in deze vacature en ben je klaar om in deze enthousiaste en stimulerende werkomgeving van fiscalisten te werken solliciteer dan direct en neem contact op met Patrick Asscher.

Contact:

Patrick Asscher

+31 (0)6 5380 9235

patrick.asscher@theresource.nl

Deel deze vacature