Scroll to top
© The Resource
Share

Aangiftemedewerker

Belastingadvieskantoor | Amsterdam & Den Haag

Functie

Voor de aangiftepraktijk zijn wij op zoek naar een aangiftemedewerker die het team komt versterken. Het opstellen van aangiften vennootschapsbelasting en de daarmee verband houdende werkzaamheden zijn je primaire taken, maar omdat onze opdrachtgever in kleine teams werkt, zijn er tal van andere (fiscale) werkzaamheden die je in samenspraak met de adviseur kunt verrichten.

Meer specifiek bestaan je werkzaamheden uit:

  • Het opstellen van aangiften Vennootschapsbelasting voor middelgrote en grote bedrijven;
  • Het signaleren van adviesmogelijkheden, in samenwerking met de adviseur;
  • Correspondentie met met klanten en de belastingdienst;
  • Het controleren van belastingaanslagen;
  • Het samenwerken met de andere fiscalisten binnen de organisatie, je krijgt hierin intensieve “on the job” training;
  • Het op de hoogte blijven van de ontwikkelingen op VpB gebied;
  • Het deelnemen aan interne vergaderingen.

Kandidaat

De ideale kandidaat heeft een fiscale of financiële HBO opleiding afgerond. Verder beschik je over minimaal 3 jaren werkervaring in een vergelijkbare rol. Je bent communicatief, zelfstandig en accuraat en je gelooft in de voordelen van het werken in een klein team. Je houdt van aanpakken en beschikt over goede taalvaardigheden in het Nederlands en Engels.

Werkgever

  Onze opdrachtgever is een dynamische, zelfstandige tax boutique met vestigingen in Den Haag en Amsterdam. Zij verstrekken hoogwaardig belastingadvies, met name aan middelgrote en grote bedrijven met grensoverschrijdende activiteiten. Op het kantoor zijn ongeveer 20 fiscalisten werkzaam die jarenlange ervaring hebben opgedaan bij belastingadvieskantoren, het bedrijfsleven en de belastingdienst.

Zij adviseren cliënten op het hoogste niveau. Zij vinden dat mensen op hun best zijn als ze in een plezierige omgeving werken en zijn ervan overtuigd dat een goede werksfeer noodzakelijk is om de hoge kwaliteitsstandaard te bereiken die de praktijk vraagt. Bovendien vinden zij dat persoonlijke ontwikkeling de sleutel is tot de stimulering van professionele creativiteit en betrokkenheid. Het team is daarom zowel geselecteerd op vakkennis als op persoonlijkheid.

Reageer op deze baan

Ben je geïnteresseerd in deze vacature? Neem dan contact op.

Contact:

Rogier Ploeger

+31 (0)6 1884 1557

rogier.ploeger@theresource.nl

Deel deze vacature