Over ons

The Resource richt zich uitsluitend op fiscale vacatures, zowel in het bedrijfsleven als advieskantoren. Al onze partners en medewerkers hebben een achtergrond in de fiscaliteit.

Wij vinden het belangrijk om goed op de hoogte te zijn van de inhoud van de fiscale functie en de specifieke cultuur bij onze klant. Met ondersteuning van The Resource vindt een bedrijf tijdig en efficiënt de best passende fiscalist.

Onze werkwijze

Ons werving- en selectieproces bestaat uit verschillende fasen, maar elke procedure is uniek en kent zijn eigen dynamiek en aandachtspunten. In samenwerking met de klant stellen we op basis van de behoefte de meest passende procedure samen. 

Doorgaans, kunnen de volgende fasen worden onderscheiden:

  • Introductie en profiel

Wij starten altijd met een kennismakingsgesprek bij de klant, bespreken de positie, de ideale kandidaat, de organisatie en de bedrijfscultuur. We verstrekken een salarisoverzicht en denken mee bij het bepalen van het salarisniveau. We geven een realistische inschatting over de slagingskansen in de dan geldende markt. We adviseren over de inzet van marketingmiddelen en het gebruik van social media.

  • Werving & Selectie

Op basis van het profiel en het kennismakingsgesprek maken wij een (voor-)selectie van de best passende kandidaten. We maken gebruik van ons uitgebreide netwerk, onze website, advertenties in vakliteratuur en social media.

  • Presentatie van kandidaten

Binnen 2-3 weken presenteren we de eerste selectie van kandidaten. De kandidaten zijn altijd door ons persoonlijk gesproken en we volgen vele kandidaten tijdens hun gehele fiscale carrière. We verstrekken de originele CV’s (alleen met goedkeuring van de kandidaat) en een korte The Resource beschrijving met een salarisindicatie. We nemen gezamenlijk de shortlist door en bespreken wie er zal worden uitgenodigd voor een eerste interview op lokatie. 

  •  Management van de procedure

We blijven actief betrokken tijdens de hele procedure. Desgewenst adviseren we de onderneming bij de te maken beslissingen, inclusief het salarisaanbod. Ons doel is dat bedrijf en de kandidaat voor langere termijn succesvol samenwerken.

Voorwaarden

Voor onze dienstverlening rekenen we een fee op basis van ‘No solution No pay’. Over het algemeen werken we op basis van exclusiviteit voor een korte periode. Zo worden kandidaten benaderd via één kanaal en op een serieuze en accurate manier geïnformeerd over de positie en procedure.

We streven naar een langdurige relatie met onze cliënten en kandidaten. Indien je meer wilt weten over onze fee en de garantieregeling, neem dan contact met ons op.