Interim Tax Management

The Resource vervult fiscale posities op interim basis. Onze interim professionals ondersteunen fiscale of financiële afdelingen bij tijdelijk verhoogde werkdruk of onderbezetting (zoals zwangerschapsverlof). Ook kunnen we zorg dragen voor het managen of implementeren van nieuwe fiscale projecten binnen de organisatie. Tevens kunnen onze specialisten fungeren als in-house tax manager voor bedrijven zonder een fiscale afdeling.

Onze Interim Professionals

The Resource maakt gebruik van een grote groep interim professionals die we regelmatig op projecten inzetten. Dit zijn ervaren tax specialisten (vaak met een big4 achtergrond in combinatie met in-house ervaring) met een grote mate van betrokkenheid bij hun opdracht.

Al onze interim fiscalisten zijn praktisch ingesteld en krijgen ondersteuning vanuit The Resource. Zo bent u verzekerd van een fiscalist die up-to-date is en die direct toegevoegde waarde levert.

Ervaring en Kennis

Onze hoog gekwalificeerde professionals hebben uitgebreide ervaring opgedaan in verschillende industrieën zoals financiële dienstverlening, transport, energie, olie & gas, farmacie en telecommunicatie.

Onze interim professionals communiceren op een heldere wijze met medewerkers van uw organisatie. Zij zijn zeer geschikt voor het managen van de fiscale issues en projecten.

Onze Aanpak

Wij werken grondig en snel tegen een aantrekkelijk tarief. Wij spreken met u over de aard van de opdracht of het project en formuleren het profiel van de gezochte professional. Vervolgens selecteren wij welke interim professionals het meest passend zijn. Natuurlijk heeft u een kennismakingsgesprek met de meest passende kandidaat.