Senior Manager Tax Reporting
Werkgever

The Resource is al 20 jaren toonaangevend in het bemiddelen van fiscalisten, zowel in dienstbetrekking (recruitment) als op projectmatige basis. Naast onze bemiddelings- werkzaamheden bieden we ook zelf projectmatige ondersteuning aan bedrijven.

The Resource is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een belangrijke speler op het gebied van Tax Reporting en we verwachten de aankomende jaren verder te groeien. Onze opdrachtgevers zijn Nederlandse en buitenlandse multinationals. Het betreft zowel interim oplossingen (bijvoorbeeld bij zwangerschapsverlof of tijdens zoektocht naar vaste medewerkers) als product- en projectmatige oplossingen op gebied van Tax Accounting, Tax Reporting, Tax Automation, Tax in Control en Country-by-Country Reporting.

Functie

Door de grote en groeiende vraag naar onze Tax Reporting diensten zijn wij op zoek naar uitbreiding van dit team (thans 8 personen) met een Senior Manager Tax Reporting. Zowel de werkzaamheden als de bedrijven waarvoor we werken zijn zeer divers, meer specifiek bestaan de werkzaamheden onder andere uit: 

  • Ondersteunen bij tax accounting (quarterly review, true-up analyse, etc.);
  • Praktische assistentie bij tax reporting processen;
  • Implementeren van tax technology oplossingen;
  • Dataverzameling en -analyse Country-by-Country Reporting;
  • Opstellen van aangiften vennootschapsbelasting.

Kandidaat

De ideale kandidaat beschikt over een afgeronde fiscale of financiële opleiding met minimaal 7 jaren relevante ervaring, waaronder ervaring met Tax Technology en CPM systemen (bijvoorbeeld met SAP-BPC, HFM of CCH Tagetik). Je hebt zeer goede kennis van tax accounting, bij voorkeur IFRS en USGAAP. Doordat wij als “bedrijfsfiscalist” werken is in-house ervaring een grote plus.

Je bent een enthousiast persoon, dienstverlenend ingesteld, leergierig, communicatief vaardig en cijfermatig sterk. Je bent in staat zelfstandig bij onze klanten te werken. Je bent flexibel, want je wordt op verschillende locaties ingezet en bij heel verschillende bedrijven. De meeste projecten zijn in de Randstad, maar er zijn opdrachten door heel Nederland en af en toe is reizen binnen Europa aan de orde. Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal is een must.

Wij bieden de gelegenheid je verder te ontwikkelen op het gebied van Tax Reporting, deels door training “on the job” samen met onze partners, maar ook door intern maandelijkse vaktechnische trainingen.

Contact

Spreekt het bovenstaande je aan? Krijg jij energie van het ondersteunen van ondernemingen bij het zetten van de volgende stap in Tax Reporting en wil je meer weten over het werken bij The Resource? Neem dan contact op met Rogier Ploeger (06 1884 1557) of Fred Spee (06 5352 1076).