Loonheffingenspecialist
Werkgever

Onze opdrachtgever is een middelgroot accountants- en belastingadvieskantoor.

Functie

Op de vestiging in de regio Amsterdam is de positie van Loonheffingenspecialist vacant gekomen. De sectie Loonheffingen en Sociale Verzekeringen houdt zich bezig met de advisering van de cliënten op het gebied van Loonheffing en Sociale Verzekeringen, zowel nationaal als grensoverschrijdend. Naast de algemene Loonheffing en Sociale Zekerheid werkzaamheden behoren ook pensioenen en expatriate services tot het pakket. Als adviseur in dit team bedien je een diverse klantenportefeuille en krijg je tevens de mogelijkheid om mee te bouwen aan de uitbreiding van de bestaande adviespraktijk. Je werkzaamheden zullen onder meer bestaan uit:

  • Je adviseert een diverse klantenportefeuille, waarbij je klanten voornamelijk bestaan uit DGA’s en MKB ondernemers;
  • Je adviseert de klanten op het gebeid van loonheffingen en premieheffingen, hierbij kan je denken aan advisering op het gebied van fiscaal vriendelijk belonen, werkkostenregeling, levensloopregeling, afdrachtverminderingen, scholing en voorlichting aan de klanten en het beoordelen van arbeidsrelaties;
  • Het begeleiden van controles loonheffingen;
  • Het opstellen van bezwaarschriften en het voeren van procedures met betrekking tot loonheffingen;
  • Daarnaast fungeer je als vraagbaak op het gebied van loonheffingen voor al je collega’s binnen de organisatie en houd je contact met cliënten en de fiscus;
  • Naast de fiscale vaktechnische werkzaamheden ben je ook zelf betrokken bij acquisitiewerkzaamheden en bouw je mee aan de uitbreiding van de praktijk.

Kandidaat

De ideale kandidaat heeft een afgeronde fiscale opleiding op Universitair niveau. Je hebt minimaal 3 jaar relevante werkervaring in een LH/SV praktijk. Je bent zelfstandig, nauwkeurig en beschikt over goede contactuele eigenschappen. Je hebt een commerciële instelling en bent communicatief sterk. Daarnaast zie je de complexiteit van je werkveld eerder als uitdaging dan als een belemmering. Tevens heb je een goede beheersing van de Engelse taal zowel mondeling als in geschrift.

Contact

Wil je bijdragen aan de verdere fiscale profilering, ontwikkeling en uitbouw van de Loonheffingen praktijk van een middelgroot kantoor, neem dan contact op met Anneke Stoeken (06 34098832/anneke.stoeken@theresource.nl) of Rogier Ploeger (06 18841557/rogier.ploeger@theresource.nl)