Belastingadviseur
Werkgever

Voor Loyens & Loeff (www.loyensloeff.com) in Arnhem zijn wij op zoek naar een belastingadviseur met 3-6 jaren werkervaring voor de algemene fiscale praktijk. Loyens & Loeff is een onafhankelijke aanbieder van juridische diensten waar advocaten, fiscalisten en notarissen samenwerken aan geïntegreerde dienstverlening op het gebied van recht in de Benelux. Loyens & Loeff is vertegenwoordigd in de belangrijke financiële centra van Europa, Azië en de Verenigde Staten. Wereldwijd werken 1500 medewerkers bij Loyens & Loeff, waaronder ruim 800 advocaten, notarissen en fiscalisten. Loyens & Loeff onderhoudt een intensieve relatie met gerenommeerde, internationale advocatenkantoren en belastingadvieskantoren.


De fiscale praktijk in Arnhem bestaat uit een team van circa 12-14 medewerkers. De cliënten die zij bedienen zijn (internationale) beursgenoteerde ondernemingen en grote en middelgrote (familie) ondernemingen, beleggingsfondsen, (semi-) overheidsinstellingen en vermogende particulieren. De cultuur kenmerkt zich door een sterk gevoel voor ondernemerschap, een hoge graad van dienstverlening en onderlinge betrokkenheid. De kwaliteitsgerichtheid en korte lijnen zijn de basis voor een inspirerende cultuur.

Functie

Als belastingadviseur werk je direct voor en met de partner en de rest van het fiscale team en adviseer je de diverse klanten over boeiende fiscale vraagstukken. Je helpt mee aan de verdere uitbouw van de fiscale praktijk. In deze functie bestaan je werkzaamheden onder meer uit:
• Je stelt fiscale adviezen op zowel nationaal als internationaal. Je kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan fiscale winstvraagstukken, aanmerkelijk belang, bedrijfsoverdracht, fusies en overnames, herstructureringen, fiscale aspecten van vastgoed, participatieregelingen, estate planning en financiële planning;
• Je onderhoudt de contacten met klanten en levert een bijdrage aan de totale praktijkontwikkeling door het uitbouwen van bestaande opdrachten bij klanten;
• Je werkt samen met de advocaten en notarissen binnen de organisatie;
• Je draagt bij aan de ontwikkeling van de vaktechnische kennis en vaardigheden binnen het fiscale team;
• Daarnaast ben je een fiscale vraagbaak voor de andere (niet-fiscale) collega’s van kantoor.

Kandidaat

De ideale kandidaat heeft een afgeronde universitaire opleiding Fiscaal Recht of Fiscale Economie en 3-6 jaren relevante werkervaring. Je bent ambitieus, resultaatgericht en proactief. Je bent een uitstekende communicator en commercieel ingesteld. Je ziet het als een uitdaging om voortduren up-to-date te blijven en levert graag een actieve bijdrage aan het reguliere vakinhoudelijke overleg. Uitstekende beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift. Beheersing van de Duitse taal strekt tot aanbeveling.

Contact

Wil jij werken bij een toonaangevend belastingadvieskantoor en ben je geïnteresseerd in deze fiscale vacature neem dan contact op met Anneke Stoeken (06 34098832/anneke.stoeken@theresource.nl ) of Rogier Ploeger (06 1884 1557/ rogier.ploeger@theresource.nl).