Ervaren Belastingadviseur (32-40 uur p/w)
Werkgever

Amsterdamsche Accountants & Belastingadviseurs ((AAB),https://amsterdamsche.nl/ ) is een ondernemend en dynamisch advieskantoor met vestigingen in de randstad. AAB werd in 2010 opgericht door vier ambitieuze fiscalisten en accountants met ruime ervaring bij gerenommeerde belastingadvies-& accountantskantoren. AAB richt zich op ondernemingen in het MKB segment, DGA’s en hun bedrijven en vermogende particulieren.

Zij bieden hun cliënten een breed dienstenpakket aan van fiscale advisering, administratieve- en financiële dienstverlening. Met de cliënten wordt een intensief contact onderhouden, waardoor een echte vertrouwensband ontstaat. Deze betrokkenheid gecombineerd met kwaliteit resulteert in een groeiende cliëntenportefeuille. De adviezen die zij geven zijn niet alleen waardevol en oplossingsgericht, maar ook praktisch toepasbaar, fris en transparant .

AAB heeft onlangs een kantoor in Almere overgenomen waardoor de organisatie nu uit twee vestigingen bestaat (Amstelveen en Almere) waar circa 25 professionals werkzaam zijn. Door deze groei is er behoefte aan versterking van het fiscale team (thans 4 man groot) op het niveau van een ervaren belastingadviseur.

Functie

Als Ervaren Belastingadviseur ben je vanuit de vestiging Amstelveen in teamverband werkzaam voor zowel cliënten van de vestiging Amstelveen als Almere. Na een korte inwerkperiode bedien je zelfstandig de diverse cliënten. Tevens werk je nauw samen met de accountants waarbij jij het fiscale aspect voor je rekening neemt. Verder bestaan de verantwoordelijkheden onder meer bestaan uit:

  • Zelfstandig adviseren en het begeleiden van cliënten over de diverse fiscale vraagstukken. Hierbij kan je denken aan advies bij vermogensplanning, pensioenregelingen, fiscale herstructurering en reorganisaties;
  • Opstellen van bezwaarschriften en het behandelen van beroepsprocedures;
  • Goede cliënt relaties opbouwen en onderhouden maar ook intern met de diverse collega’s;
  • Opbouwen en uitbouwen van je netwerk;
  • Contact onderhouden met De Belastingdienst en andere instanties;
  • Actief en op inspirerende wijze profileren van het kantoor;
  • Je bent een klankbord voor je collega fiscalisten en accountants en overlegt daar waar nodig.
    Binnen AAB zijn er voldoende mogelijkheden om door te groeien en is er ruimte voor eigen initiatieven.

Kandidaat

De ideale kandidaat beschikt bij voorkeur over een afgeronde fiscale HBO- of universitaire opleiding en minimaal 6 jaren relevante werkervaring opgedaan in de nationale of MKB praktijk. Je bent ondernemend, flexibel en ambitieus. Daarnaast beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden voor het contact met de cliënt en collega’s. Je staat stevig in je schoenen en steekt graag de handen uit de mouwen.

Contact

Heb jij ruime fiscale ervaring en ben je in staat zelfstandig te werken? Ben jij toe aan een volgende stap in je carrière en denk je een versterking te kunnen zijn van dit kantoor. Neem dan contact op met Anneke Stoeken (anneke.stoeken@theresource.nl / 06 3409 8832) of Rogier Ploeger (rogier.ploeger@theresource.nl / 06 1884 1557).